fbpx

Vi har ikke så mange kriterier for hvem som kan søke opptak hos oss, men du må være 18 år eller bli det i løpet av første semester. Hvis du søker på E-sport må du legge ved skjermbilde av spillerprofilen din i søknaden. På denne linja settes det også sammen lag i spillene vi tilbyr, så det vil påvirke hvem som får tilbud.

Du kan søke så snart linjetilbudet er lagt ut på folkehogskole.no, og opptaket starter 1. februar for helårskursene. Da vil du få en mail fra oss. Videre tar vi opp elever inntil plassene er fylt opp. I noen tilfeller vil sammensetningen på linja bestemme om du får plass eller må stå på venteliste. For eksempel på Musikk, der helst ikke alle bør spille samme instrument. Noen ganger kan kjønnsfordeling påvirke inntaket. Hvis det er flere søkere til ei linje enn det er plass til, vil søkernummeret ditt kunne avgjøre om du får plass eller ikke.

Linjelærer pleier som oftest å kontakte de som søker. Da kan dere bli litt bedre kjent og finne ut om du har funnet den folkehøgskolen som passer deg best. Kanskje du har noen spørsmål eller noe du vil fortelle om deg selv også.

 

Hopp rett ned til innholdet