fbpx

STUDIETURER

Alle linjer reiser på studietur i løpet av året. Disse turene er en viktig del av det faglige og sosiale opplegget på linja, og her skapes det gode minner og felles opplevelser dere vil huske lenge.

Kreativ MIX reiser til

PORTUGAL

Vi tar turen til Algarvekysten i skjønne Portugal, der linjelærer Lovise er godt kjent. Med Armação de Pêra som utgangspunkt, kan vi velge og vrake i kultur- og naturopplevelser. Sammen setter vi opp et program der vi får med oss de beste opplevelsene. Her har alle muligheten til å forme turen. Men at det vil bli en tur med mixet innhold – det er helt sikkert!

 

Les mer

På denne turen til Portugal vil du få både sol, uteaktiviteter, kreative kurs, oppleve kultur og mye god mat. Plukk dine egne appelsiner når vi besøker en av fruktgårdene. Vi får også se hvordan livet på en fruktgård er. Du får keramikkurs i et land med lange tradisjoner for bruk av leire. I tillegg vil vi oppleve lokal kunst og slott fra år 716. 

 

Padletur med SUP(stand up padle Board) til vakre grotter. Sammen med guide padler vi langs land og inn i grotter med innvendige strender. Du kommer tett på naturen og vannet, padlebrettet tar deg steder du ellers ikke hadde fått oppleve. Algarvekysten gir gode muligheter for å få teste surfing. Det er muligheter for å delta på surfekurs og lære deg og meste bølgene langs den vakre kysten. Det blir ikke minst morgenyoga ute i den flotte havnebyen Armação de Pêra. 

 

  • Dag 1: Reise med ettermiddags tog og nattog til Oslo 
  • Dag 2: Reise med fly til Faro og bil til Armação de Pêra.  
  • Dag 3: Keramikkurs 
  • Dag 4: SUPtur til grotter og chilling på grottestrand 
  • Dag 5: Morgen Yoga og besøk på kunst utstilling. 
  • Dag 6: En dag på stranden (Muligheter for surfing) 
  • Dag 7: Vi reiser til Sagres og besøker et gammelt slott. Vi besøker også en appelsingård. 
  • Dag 8: Egentid; nyt den siste dagen på stranden, eller finn på andre aktiviteter du ønsker. 
  • Dag 9: Fly til Oslo 
  • Dag 10: Tog Oslo- Mosjøen 

Idrett og Friluftsliv reiser til

CLUB LA SANTA

Idrett og Friluftsliv drar til Lanzarote – La Santa . Her får du et fantastisk treningsopphold med muligheter til å prøve nye idretter, gå fantastiske fjellturer og delta på mange aktiviteter. Du får tilbud om dagskurs i surfing, intensivkurs i windsurfing, tennis m.fl. Du kan låne racingsykler eller mountainbikes, trene på Fitnesssentret, prøve Zumba, Pilates, TRX, SUPyoga, bodypump pg mye, mye mere.

 

Les mer

Du lager ditt eget program, og kan prøve en rekke aktiviteter samtidig som du velger å spille beachvolley flere ganger om dagen. Du velger selv. Kombinasjonen sol, varme, strandliv, god mat og trening gjør denne turen til et av skoleårets høydepunkter.

 

Solnedgang på stranda i Gambia.

Musikk reiser til

LONDON OG ENGLAND

Under planlegging! London er Europas hovedstad når det kommer til opplevelser innen musikk og kultur.
I denne multikulturelle storbyen besøker vi studioer, konserter og får masterclasses/workshops med kjente musikere eller produsenter. Målet er å oppleve så mye forskjellig kultur og musikk som mulig! Du har kanskje vært i London før?  Nå har du muligheten til å oppleve byen på nytt sammen med dine nye venner.

Les mer

Klassen er med på planleggingen, da blir innholdet aller best. Velg mellom alt fra høykulturelle konserter og musicals som virkelig inspirerer, work-shops, spise karibisk mat, Escape rooms, sushi-kurs, trampolineparker, shoppe på markeder der de har alt og mye mer!

Fjellsport og Kajakk reiser til

ALPENE

Vi reiser til de østerrikske Alpene og nyter livet i Saalbach Hinterglemm. Beliggenheten gjør dette til drømmestedet for alle skientusiaster, med et nettverk av skibakker og perfekt puddersnø. Vi snakker 70 heiser, 29 gondoler og endeløse mengder med løyper og frikjøringsterreng.

Her blir der skikjøring, sol, pudder, frikjøring i 9 dager! Vi leier en lodge hvor vi nyter dagene rett ved skisenteret! Fantastiske opplevelser i fjellet på dagtid, hyttekos og god mat om kvelden. Bedre blir det ikke! 

Se film

Solnedgang på stranda i Gambia.

SKUESPILLER reiser til

LONDON-YORK-EDINBURGH- LIVERPOOL

Det blir musicaler, konserter, omvisninger, shopping, fotturer, horror, Harry Potter, mat og moro!

Opplev det genuine England, fra små landsbyer til yrende storbyliv. På denne rundturen reiser vi med tog, og får se mer enn bare shoppinggater i London. 

Les mer

Vi får oppleve mye av det spennende landet har å by på, og som du neppe har vært med på før.

York, vikingenes hovedstad med historie og utdanningsbesøk. En av de vakreste middelalderbyene i England :

University of York (teater, musikk)
York Minster
JORVIK Viking Centre
Harry Potter Tour

Edinburgh, Skottlands sjarmerende hovedstad og kulturelle sentrum:

The Edinburgh Dungeon
Edinburgh Castle
Edinburgh’s Festival Theatre

Liverpool, mest kjent for Beatles og fotball – men uendelig mye mer :

LIPA
Liverpool Beatles Museum
Quirky Quarter
British Music Experience

London, englands hovedstad og kulturelle smeltedigel:

Musicals
Konserter
Shopping
Markeder

 

Turen er under planlegging, så her kommer det mer.

Friluftsliv LETT reiser til

LOFOTEN

Vi drar på linjetur til Lofoten. Med sin majestetiske natur og grenseløse turmuligheter er det ett perfekt reisemål som mange har på sin bucketlist. På vei til Lofoten har vi en overnatting i Bodø og bruker anledningen til å klatre inne i Nord-Norges beste klatreanlegg.

 

Les mer

Lofoten består av tre hovedøyer som er bundet sammen med tuneller og bruer. I øst ligger Austvågøy, der er vi innom Svolvær, Henningsvær og gjør naturligvis aktiviteter i området. Midt i Lofotens øyrekke ligger Vestvågøy med Leknes som største tettsted. På Vestvågøy er det litt mindre bratt, og man kan gjøre aktiviteter som ridetur langs flotte turkise strender, besøke vikinglandsby og gå litt mindre krevende toppturer. Moskenes er den ytterste av de tre øyene, og har den mest dramatiske naturen. Her ligger Reinebringen, Å, Bunes stranda, Kvalvika, og mange andre dramatiske naturområder. Om det ikke er storm, kan vi kanskje ta nybegynnerkurs surfing på Unstad eller Flakstad, som er to kjente surfestrender.

I tillegg til linjeturen, har vi også mulighet til øyhopping på Helgelandskysten under skoleåret. Gled deg til ett spennende år i Nord.

Musikkproduksjon reiser til

LONDON OG BERLIN

London er Europas hovedstad når det kommer til opplevelser innen musikk og kultur.
I denne multikulturelle storbyen besøker vi studioer, konserter og får masterclasses/workshops. Berlin er der det skjer innen musikkteknologi og musikkproduksjon! Selve fødestedet til elektronisk musikk, Techno, Ableton, Soundcloud, Native Instruments, Beatport og mye mer.

Les mer

London er Europas hovedstad når det kommer til opplevelser innen musikk og kultur.
I denne multikulturelle storbyen besøker vi studioer, konserter og får masterclasses/workshops med kjente musikere eller produsenter. Målet er å oppleve så mye forskjellig kultur og musikk som mulig! Du har kanskje vært i London før?  Nå har du muligheten til å oppleve byen på nytt sammen med dine nye produsentvenner.

Klassen er med på planleggingen, da blir innholdet aller best. Velg mellom alt fra høykulturelle konserter og musicals som virkelig inspirerer, work-shops, spise karibisk mat, Escape rooms, sushi-kurs, trampolineparker, shoppe på markeder der de har alt og mye mer!

Det er kanskje ikke kjent for alle, men Berlin er der det skjer innen musikkteknologi og musikkproduksjon! På selve fødestedet til elektronisk musikk, Techno, Ableton, Soundcloud, Native Instruments, Beatport og mye mer – passer vi på å oppdatere oss innen det absolutt nyeste av det nyeste. Vi drar på messer, på workshops, i studioer og gigantiske musikk butikker av alle slag! Her i byen besøker vi også noen av de mest prestisjefylte utdanningene av musikkproduksjon og lignende på høyere nivå. Alt kreativt, nyskapende og revolusjonerende innen musikkteknologi og musikkproduksjon – har sitt opphav fra eller hovedkontor i Berlin, og bare atmosfæren i seg selv er inspirerende.
Du drar hjem igjen med bagasjen stappfull av gode minner og motivasjon til å virkelig finpolere ditt musikalske uttrykk til det ypperste.

Natt over Seoul

E-SPORT reiser til

SEOUL, SØR KOREA

Er du klar for en spennende studietur som vil åpne øynene dine for en helt ny verden av gaming og kultur? Velkommen til Seoul, Sør-Korea!

E-sport i Sør- Korea er som langrenn i Norge, og i Sør- Korea har de drevet med nasjonale sendinger på offentlig TV i snart 20 år. De har spillerakademi som får statsstøtte,  og var de første til å anerkjenne E- sport som offisielt yrke allerede i 2000.

Les mer

Siden 1960 har de arrangert store tv/pc-spill turneringer i Sør-Korea. Dette er en kultur som virkelig anerkjenner gaming og gamere. Derfor reiser vi på E-sprotlinja selvsagt hit. 

Siden slutten av 90-tallet har internettkafeer vært populære i Sør-Korea. Her har unge mennesker kunnet spille en time gratis, henge med venner og konkurrere. I dag er det over 25,000 såkalte PC Bangs i landet! Tilgjengeligheten og fravær av stigma har ført til det vi i dag kjenner som E-sportens mekka.

Hva mer kan du oppleve på denne turen? Vi reiser til Seoul når kirsebærtrærne blomstrer. Det sier seg selv at det er fotovennlig. Vi spiser koreansk street food, besøker Kwangjang Market, og selvfølgelig besøker vi LOL Park Seoul hvor vi kan oppleve League of Legends Hall of Fame! Elevene får selvsagt være med å bestemme hvilke aktiviteter denne turen skal inneholde. Kort sagt, en studietur til Seoul er den perfekte opplevelsen for alle e-sportelskere som ønsker å utforske en ny kultur sammen med gode venner. 

Vi tar forbehold om endringer av reisemål

BILDE: <a href=»https://www.freepik.com/free-photo/downtown-cityscape-night-seoul-south-korea_11306361.htm#query=south%20korea&position=2&from_view=search&track=sph»>Image by tawatchai07</a> on Freepik

Solnedgang på Træna, med hele øygruppen i forgrunnen. Bilde tatt av Hans Petter Sørensen.

HELGELANDSOPPLEVELSER

Fellestur for hele skolen

Mot slutten av skoleåret tar vi dere med på en opplevelsestur på Helgelandskysten, også kalt verdens vakreste skjærgård. Du kan ikke ha vært på Helgeland så lenge uten å få med deg det! Vi tar sikte på flere attraksjoner på turen, og satser på å ende opp på Træna, ytterst i havet. Denne fantastiske øykommunen som blomstrer som aldri før. Du har kanskje hørt om Trænafestivalen?

På turen skal vi kose oss, oppleve natur og kultur, spise godt og nyte dagene.

Vi har inkludert reiseforsikring for alle våre elever som er medlem av Norsk folketrygd, så det du trenger er pass, lommepenger og en koffert som er stor nok 😉

Forsikringer

Hvorfor vente? Søk nå!

Lånekassen kan hjelpe deg med finansieringen!

Hopp rett ned til innholdet