fbpx

VENNER AV TOPPEN

Venner av Toppen er et lag som arbeider til beste for Vefsn Folkehøgskole Toppen. Dette laget er et kjært fellesskap for alle som har vært elever eller ansatte ved Vefsn Folkehøgskole, og for andre som er glad i denne skolen.

Venner av Toppen

ble startet høsten 1990, av elever fra 1930-åra. I takknemlighet for det Vefsn Folkehøgskole hadde vært for dem i over 50 år, ville de med dette laget gi noe tilbake til skolen.

Venner av Toppen

har et styre med styreleder, nestleder, sekretær, kasserer og styremedlem. I styret er det en representant for de ansatte ved skolen, og en fra elevrådet.

Laget har årsmøte i januar. I juni hver sommer er det jubileumstreff for 10-, 25- og 50-års jubilanter. Da er også styret for Venner av Toppen tilstede.

Venner av Toppen

har et vidt virkefelt. I dette laget kan du sammen med andre Toppen-venner gjøre skolen kjent, og med den gode omtale den fortjener.

Med loddsalg og andre aksjoner har Venner av Toppen blant annet fått steinsatt det meste av skoleplassen og laga et finere uteareal, pussa opp og møblert et rom som nå heter Benum-stua, og kjøpt lysrigg til skolen. Laget har også bidratt til treningsapparater i treningsrommet og oppvaskmaskin på elevkjøkkenet.

Venner av Toppen

har stadig nye oppgaver. Det er viktig at mange står sammen om dem, så kom og vær med i laget.  Husk også at samtidig som du i godt lag kan gjøre noe for Vefsn Folkehøgskole, blir du kjent med elever fra forskjellige årskull og generasjoner.

MELD DEG INN DU OGSÅ!

Venner av Toppen oppfordrer tidligere elever og ansatte, og alle de som er glad i Toppen, til å melde seg inn i laget. Ved å betale årskontingenten på kr. 100,- (kr. 150,- for par), er du til glede og nytte for skolen, om du så ikke har høve til å engasjere deg vesentlig i lagsarbeidet.

Det gleder oss også om du har høve til å gi en gave.

Kontonummeret til Venner av Toppen er: 4530.52.40323.

Grasrotandelen:

Vi minner også om at Venner av Toppen har organisasjonsnummeret 894 245 182 i grasrotandelen fra Norsk Tipping. Ved å melde dette nummeret når du tipper, kan du altså støtte Vefsn Folkehøgskole.

Toppen Panorama

Toppen Panorama ønsker å gjøre stas på trofaste bidragsytere til venneforeningen, og gir derfor 30% på overnatting på Toppen Panorama denne sommeren.  

Bookingen gjøres til toppen@arkiv.vefsnfolkehogskole.no, og tilgjengelighet kan sjekkes på Toppen Panorama – Vefsn folkehøgskole Toppen (arkiv.vefsnfolkehogskole.no) 

For at rabatten skal utløses, må kontingent til Venner av Toppen være betalt for 2023.  Du sender bilde av kvittering når du booker.

Kontaktpersoner i styret:

Anne-Marte Herring Wammer, leder, tlf: 902 97 298

Mary -Anne Nordgaard. kasserer, tlf: 988 18 706

Epost: hilde@arkiv.vefsnfolkehogskole.no

Adresse:

Venner av Toppen, c/o Mary-Anne Nordgaard

Birger Sjøbergsv. 5 8661 Mosjøen. Tlf: 988 18 706

 

Hjemmeside: arkiv.vefsnfolkehogskole.no

Hopp rett ned til innholdet