fbpx

Ja, det høres rart ut å glede seg over at ferien er over. Vi har da hatt det veldig trivelig i påsken. Sjokolade, lammelår og oppvartning av mamma. Men, vi har det jo så morro her på Toppen.

Fyrlykt og kaffeprat

Fyrlykt og kaffeprat

Vi startet feriekroppen rolig opp med en tur i kajakkene våre nedfor skolen. Ikke alle har rukket å komme tilbake fra ferien, men vårt lille turfølge fikk en trivelig tur. I et litt skiftende og ruskete vær ble det en forfriskende opplevelse.

Nå er vi midt i den fineste tiden her i Nord. Snøen smelter i lavlandet, det begynner å bli varmt i lufta og vi går med stormskritt mott Midnattsol og lyse kvelder. På fjellene ligger snøen ennå dyp, og vi gleder oss til å dra på solrike skiturer.

 

Det er så mye som skjer framover nå på Kajakk og Klatring Canada. Toppturuke med skredlære, tredagerstur med hundekjøring i Børgefjell, overlevelsestur i villmarka, buldretur på Sila, Topptur til fots over De syv Søstre…. Og enda mer. Ikke rart vi gleder oss. For ikke å glemme finalen, når vi drar tre uker på road trip i Canada.

Det er kanskje ikke så rart at vi er glad ferien er over?

Hopp rett ned til innholdet