fbpx

img_0901

Forrige fredag reiste hele Fitness Puls PT til Trondheim for å delta på HIT the Gym sin «Fitness convention». Vi hadde brukt hele dagen på å pakke de riktige tightsene. Etter en vel fortært fiskemiddag pakket vi oss selv og kassen med mat inn i bussen og dro avgårde. Første stopp var ikke langt unna, for allerede på Trofors måtte vi stoppe for å fylle drivstoff og tømme blæra. Da vi endelig kom oss på veien igjen ble bussen fylt med høy musikk og energidrikke. Destinasjon var Skogn folkehøgskole, der vi var så heldige at vi hadde fått et klasserom og 10 feltsenger til rådighet. Vi så veldig fram til å sove på disse herlige sengene. Etter mange timer i en buss der speedometeret måtte vekkes til live nå og da, var vi endelig framme. 

Allerede klokka 07.30 lørdags morgen ble vi vekt av Carolines hundebjeff-vekkerklokke. Bare et kvarter senere satt alle sammen i bussen på tur til Trondheim, og vi var klar for dagens første foredrag. Heldigvis for denne trøtte gjengen varte ikke foredraget lenge, og vi fikk etterhvert startet i gang dagens første treningsøkt. Denne treningsøkten besto av en mengde Kettlebells og en amerikansk instruktør som hadde utrolig mange forskjellige ord og uttrykk for treningsmetoden. Vi lærte blant annet at vi skulle ha «the thumb up in the butt, and thumbs up for the butt», og at vi ikke skulle ha «viagrafingers». Dette ga selvsagt veldig mye mening. Etter et knippe andre trenings- og teoriøkter fikk vi litt fritid for å gå rundt i byen. Der traff vi på gamle kjente som gikk på Toppen i fjor. Vi måtte selvfølgelig ha påfyll av energi fra Burger King, for vi hadde jo vært så flinke og trent hele dagen. Videre gikk veien tilbake til Skogn folkehøgskole der vi fikk servert middag og vafler senere på kvelden. Etter en velfortjent (og utrolig nok varm) dusj var vi klare for å ta kvelden. For vi skulle jo tross alt opp tidlig neste morgen også.

img_0889

Søndag morgen startet veldig likt lørdag morgen. Vi sto opp tidlig, satt i bussen tidlig, og kjørte tidlig. Men denne dagen skulle vi helt til Melhus. Dagen startet med en treningsøkt, etterfulgt av en annen treningsøkt, etterfulgt av nok en treningsøkt, og deretter en ny treningsøkt. Vi fikk prøve oss på mye forskjellig, og vi ble trent av selveste FunkyGine og Lasse Tufte. De avsluttet dagen vår med AcroYoga, eller par-yoga. Der ble vi veldig godt kjent, for å si det sånn. Vi fikk testet intimgrensene våre og vi lærte en hel masse nytt. Vel utlært om «hvordan klatre på hverandre» og «hvordan ha ansiktet ditt i skrittet på klassekameraten uten at det er perverst eller kleint» vendte vi nesa nordover. Første stopp var Trondheim, nærmere bestemt Lerkendal, for å spise pizza. Med altfor mye rømmedressing og pizza i magen fortsatte vi turen hjemover. Vi måtte bare ha en spisepause til på Gartland, der vi fikk servert nybakte boller og varm kakao. Når vi svingte ut på E6 igjen måtte vi ta en real allsang til DDEs «E6». Klokka var nærmere 23 da vi ankom Mosjøen og Toppen, og en sliten og trøtt gjeng gikk rett til sengs for å legge seg.

Hopp rett ned til innholdet