fbpx

img_1124

Endelig helg, sier du kanskje på fredags ettermiddag. Nånei du, ikke for fitness! Forrige helg var vi nemlig på spinninstruktørkurs hele helga. Der satt vi på spinningsykkelen fra morgen til kveld, både fredag, lørdag og søndag. Så da mandagen kom var vi langt fra uthvilte! Heldigvis startet vi uka rolig med funksjonell trening der vi blant annet fikk strekt og tøyd litt, samt at vi gjorde en rekke øvelser som passer inn i hverdagen.

Tirsdag derimot var en mye hardere dag. Spinninghelga satt fortsatt tungt i kroppen, og denne dagen skulle vi makse i baseøvelsene knebøy, markløft og benkpress. Men til tross for sur muskulatur i føttene og ellers veldig slitne kropper klarte vi til slutt å hive masser av vekt på barbellen og løfte den. Siden vi var så seige måtte vi bruke to dager på denne maksingen.

img_1126

Etter endt maksing i styrkeøvelser var det tid for en ny maksing. Denne torsdagen skulle vi nemlig teste makspulsen vår. For at testen ikke skulle bli for belastende for kroppen, og at alle skulle ha mulighet til å være med, tok vi denne testen på sykkel. For mange av oss kjentes avtrykket av sykkelsetet ferskt i rumpa. Men så hardbarka som vi er, klarte vi likevel å gjennomføre. Vår linjelærer Caroline syntes ikke vi hadde trent nok denne uka, så etter makspuls-testen kjørte hun oss knallhardt med bungee-trening.

På ettermiddagen kjente vi behovet for litt ekstra energi, og vi satte derfor igang med litt baking av protein- og energibarer. Til alles store glede ble det bare teknikktrening i forskjellige styrkeøvelser på fredag før vi tok helg med god samvittighet.

Hopp rett ned til innholdet