fbpx

Det å finne gode julegaver kan være svært vanskelig! Spesielt om man ikke bare skal kjøpe til familie, men til venner og kollegaer.

Her er noen tips til deg for hvordan man finner de perfekte julegavene.

Hva er en fin gave?

De fine gavene er ofte ikke de med det dyre innholdet, men heller de som blir levert med glede. De gavene som er mystiske å pakke opp, og gjerne litt utfordrende.

En fin gave blir levert med en total pakke, hvor innhold og innpakking utgjør en fin opplevelse for mottakeren. Det beste tipset er å ikke overtenke innhold, men hold en fin balanse mellom innholdet og presentasjonen av gaven.

Innhold: Mindre er mer

Mange gjør den feilen at de tenker for avansert, og leter etter de «spesielle» gavene. De som ofte koster litt over budsjettet! Hold deg unna! Trikset ligger i å se etter de små, men koselige gavene.

Er den som mottar julegaven en veldig materiell person, eller liker dem de små snuskette og koselige gavene?

Små gaver for alle

Dageligvare produkter passer bra! Kjøp gjerne litt dusjrekvisita, et par sokker eller kanskje den artige vinflaske-sokken du gikk forbi sist du var på polet.

I dag er teknologi veldig billig, så gjerne dra innom en elktrokjede og se etter små og geniale løsninger til hjemmet. Ta gjerne en titt på chromecast.

Andre ting som er koselige er bamser, artig pynt, bilder eller den artige styg-fine julegenseren! Finn gjerne noe som spiller på intern humor eller noe som kan vekke nostalgiske minner til motakeren.

Innpakking

De aller fleste i dag tenker ikke veldig mye på selve innpakkingen. Få noe papir på pakken, smekke på litt julebånd og Voalá.

Finn litt kreativitet i deg selv, og tenk på den fine opplevelsen det er å åpne gaver! Skap litt humor i pakken med å skrive mystiske julekort, bruk litt ekstra papp og papir og lag en kjempestor «ekstragave» med litt ved til ovnen og en liten julehilsning!

Vi håper noe av dette sparket litt julegave-lyst inn i deg, og med det sier vi lykke til og God jul!

Hopp rett ned til innholdet