fbpx

Surdeig (38 av 50)

Mat er viktig, og ny kunnskap og nye idèer tas godt imot av kokkene på Vefsn Folkehøgskole.

Hilde og Rigmor deltok på praktisk kurs i økologisk bakst med kursleder Manfred Enoksson på Mosjøen Videregående skole, studiested Marka.  Enoksson er mangeårig bakerisjef på den økologiske mølla Saltå Kvarn i Södertälje.

Fylkesmannen i Nordland har satsningsområde på økomat i offentlige virksomheter, og bakekurset  for ansatte og ledere ved storkjøkken i Nordland, er en del av denne satsningen.  Godt tiltak.

Elever og ansatte Vefsn Folkehøgskole gleder oss til å smake på bakeproduktene i tida framover. Og vi takker også Gunnar Nygaard for billeddokumentasjon fra kurset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopp rett ned til innholdet