fbpx

treningstur-i-hydepark

Den 10 november pakket fotballgjengen kofferten og satt kursen mot det mange vil kalle fotballens paradis, nemlig London. Byen som huser 16 av Englands beste fotballag.

Etter en noe lang og slitsom tur kom vi oss fram til Central Park Hotell som vi skulle bo på de neste dagene på. Vi fant fort ut at hotellet hadde en perfekt beliggenhet i byen med korte avstander til det meste London har å by på. Den første dagen ble brukt på å gjøre seg kjent med nærområdet, hvor vi blant annet dro til Camden market, det største åpne markedet i byen.

Neste dag startet med en frisk trimtur i Hyde park hvor vi fikk oppleve at London er mer en travle handlegater og fotball. I parken var det flere kilometer med veier og stier omringet grønne trær og sletter. Det var lett å glemme at vi var i en av verdens travleste byer mens vi jogget langs parken.

Senere på dagen dro vi ut for å se vår første fotballkamp. Brendtford mot Fullham, et lokaloppgjør som bygde opp forventningene våre. Før kampen var vi inni supporterbutikken til Brendtford, hvor nesten alle kjøpte seg nødvendig supporter utstyr for å se en engelsk fotballkamp. Vi fant fort ut at atmosfæren på kamp i England er intens, såpass at mange av oss ble revet med. Etter kampen var vi alle godt fornøyde selv om det ble et knepet tap til hjemmelaget som vi hadde trykket til vårt bryst.

Dagen etterpå ble brukt på en rekke forskjellige ting. Noen dedikerte dagen til å finne Londons beste hamburger og shoppe i Oxford street, mens andre dro for å se det tidligere premier league laget Charlton Athletic spille i den engelske cupen. Når vi møttes senere på kvelden var vi alle enige at London hadde levert. Vi hadde alle fått oppleve den berømte fotballatmosfæren i England som vi hadde søkt etter. Dermed kunne vi med et smil om munnen sette kursen hjemover. Som en bonus for oss fotballfrelste møtte vi tilfeldigvis en av premier leagues beste keepere på Heathrow, selveste Arthur Boruc som til daglig spiller for AFC Bournemouth og Polen.

Hopp rett ned til innholdet