fbpx

Tirsdag 3. Oktober var det på tide å begynne opprigg til HelgeLAN 2017. Det første på agendaen var å legge gulv over kunstgresset i Kippermohallen, og med en bataljon av gamere gikk det fort unna. Det gikk stort sett som smurt, med unntak av et par små hick-ups. Men det må man nesten regne med når det er 16 stykker som skal legge et puslespill på størrelse med en fotballbane.

Etter at gulvet hadde blitt lagt gikk resten av kvelden med til å få scenen på plass og sette opp bord og stoler. Timene passerte og hele gjengen var både slitne og sultne etter lang kveld med mye arbeid. Humøret steg fort når E-sport lærer Kim Erik kom med pizza og brus til alle sammen.

Neste dag dro vi tilbake til hallen for å være med som crew og delta i konkurransene innenfor League of Legends, Overwatch og Hearthstone.  Det ble noen søvnløse dager med mye gaming, energidrikker, pizza og vaktskifter. Fredag var tiden endelig kommet for å konkurrere og lagene var innstilt på seier.  Kvelden endte med 1. plass til League of legends, Overwatch og Hearthstone.

Siste dag kom og det var tid for å rydde og rigge ned alt vi hadde satt opp. Alle var relativt slitne og trøtte fra mangel på søvn, men det satte ikke stopper for god innsats. Når alt var ryddet bort og fotballbanen så ut som en fotballbane igjen var det på tide å vende tilbake til skolen for å ha et siste måltid samlet før høstferien startet og alle dro hjemover.

Takk for et fantastisk lan, vi gleder oss til å delta på flere i fremtiden!

Tekst: Hedda Moen

Hopp rett ned til innholdet