fbpx

Lørdag 19. september ble årets første konsert i blackbox arrangert. Det var en halvakustisk liten konsert der LLS sto for scene, lyd og lys og W@M stilte med seks sanger som de hadde øvd inn i løpet av uka. Hele skolen var i publikum og skapte god stemning og en trygg atmosfære.

Dagen før konserten startet LLS med rigg . De fikk testet ut den teorien de hadde lært om både forskjellige lamper,  vinkler på lyset, mikrofoner og kanskje også utfordret høydeskrekken litt. De klarte stort sett  å holde tunga rett i munnen slik at alt fungerte som det skulle på første forsøk.

 

Etter middag var det tid for lydprøver. De gikk fort unna og var verdige i god tid før konserten skulle begynne. Sofie hadde jobbet hardt for å skrive om metallsangen Silence in the Snow av Trivium til en rolig, avslappende og behagelig ballade. Resultatet var flott og ble godt mottatt av publikum. Siste innslag ble avbrutt av fire skumle menn i kapper som stilte med perkusjon, deriblant vaskebøtte, staur (med kjetting) og fjøl.

Alt i alt var det en vel gjenomført konsert og nedrigg var ferdig før kveldsmat slik at W@S kunne innta Blackbox for øving til en av sine teaterproduksjoner.

Hopp rett ned til innholdet