fbpx

Endelig har vi liv og røre på tunet igjen – disse elevene har vi ventet på! Og for en super gjeng som har kommet hit til oss! Her kommer en presentasjon av Vefsn Folkehøgskole TOPPEN – kull 2020-21 🙂

Årets e-sport klasse er garantert skolens koseligste gjeng! Det er intens faglig jobbing med CS:GO, Rocket League og streaming, men på kort tid har det også blitt grottetur, bålkos og trivelige kveldsturer. Årets mål er satt, og gjengen ønsker at alle uansett bakgrunn eller linje skal føle seg velkommen hos oss både dag og kveld. Det blir garantert mye aktivitet og sprell fra denne gjengen så følg med.

Her er Fjellsport og kajakk 2020. En blid gjeng som ikke nøler med å sette utfor enhver utfordring læreren gir dem. Så langt i høst har vi vært å padlet i elv og havkajakk. I tillegg har vi vært på fjellet Kvasstind, en av De syv søstre utenfor Sandnessjøen. Og selv om klassen kun har kjent hverandre i knappe to uker, virker det som de har vært venner for livet.

Årets friluftslivselever er en glad gjeng fra hele Skandinavia. Med elever fra Finland, Norge og Danmark. Vi gleder oss til ett uforglemmelig år på Toppen. Linjens elever, stipendiat og lærer presenteres av klassens tillitsvalgte Thomas (fra Danmark).

Vi er Kreativ MIX, gjengen som liker å være kreative og lære oss nye ting. Så langt har vi sydd munnbind, sydd sminke pads, lært å strikke, gjort Yoga og startet på vårt første felles prosjekt. Vi fikk æren av å være den første klassen på Kreativ MIX og ser frem til mange spennende prosjekter og samarbeid med andre linjer.

Fotballklassen er blitt en sammensveiset og aktiv gjeng. I løpet av 1.uke har vi vært på grottetur og via Ferrata til Øyfjellet. Her fikk vi virkelig utfordret oss. I tillegg har vi hatt fotballgolf med pizzaspising, styrkeøkt og så har vi selvsagt spilt fotball? Det ligger det an til mange hyggelige stunder med denne gjengen framover.

Gjengen på sceneproduksjon får mye opplæring innenfor scenebransjen. Dagene består av undervisning i lyd og lys, i tillegg til at det rigges flere produksjoner i løpet av året. Dagene er varierte og det er mye samarbeid mellom linjene. En superfin gjeng, som vi gleder oss til å bli bedre kjent med 🙂

Årets laptopsquad” består av 8 unike produsent-spirer og kommende superstjerner! Sammen representerer de fylker som strekker seg fra Fauske og ned til Oslo, og uten forøvrige forskjeller i dialekt – står alle samlet her av samme grunn.  
De ønsker å lære seg eller bli bedre å produsere sin egen musikk! Noe de har overbevist linjelærer om allerede i sin første skoleuke!  
Det er en herlig, vennlig og inkluderende gjeng som lager variertorginal og spennende musikk.  
Det er vanskelig å si om man kan forvente noe videre sprell fra denne gjengen, men musikk! Det blir det! Uten tvil!  
Iløpet av de 4 første dagene på skolen, har kollektivet blitt satt – og samtlige har lagd opp til flere “skisser og låter” på rekordfart! 
Det er en hovedvekt av ferske produsenter i klassen og progresjonskurven har vist seg å være ekstremt bratt!  
Med sikkerhet kan jeg derimot si, at vi vil se og høre mer av årets Laptopsquad i årene som kommer fremover! 

 

Teaterklassen på Vefsn Folkehøgskole Toppen 2020-21

Teaterklassen er fylt av store personligheter, hvor alle virkelig utfyller hverandre. Kjemien fant vi samme dagen som vi kom, og latteren som fyller rommet når vi slår kreativiteten vår sammen og skaper noe nytt, er ubeskrivelig. Denne gjengen kan nå uante høyder 🙂

Hopp rett ned til innholdet