fbpx

Tirsdag og onsdag denne uken var det klart for visning av performance!
Work@Stage og Lyd,Lys Scene har i litt under to uker jobbet fram to ulike forestillinger. I starten av perioden ble vi delt inn i to grupper og gitt hvert vårt tema, den ene gruppen fikk flyktningtematikken som sitt tema og den andre gruppen fikk temaet selvbilde/kroppshysteri.
Vi ble oppfordret til å forske i ulike stemninger og følelser, bruke virkemidler og utradisjonelle materialer og ikke minst fokusere på kjernen av det vi ville si om temaet. En stor del av oppgaven var blant annet å bestemme hvilket rom vi skulle spille i. Den ene gruppen valgte å gjøre teatersalen om til en blackbox og den andre gruppen valgte et hvitt rom med tilknytning til to bad.  Performancene ble svært ulike, og det ble brukt mange virkemidler som for eksempel lyd, lys, røykmaskin og video. Begge forestillingene ble tatt godt i mot av publikum som satt igjen med mange inntrykk og følelser.
Onsdag fikk vi besøk av 3.klasse drama fra Polarsirkelen VGS og en journalist fra Helgelendingen som vi også fikk vist fram begge performancene til.

Perfekt Objekt:

Hjelpeløs:

Hopp rett ned til innholdet