fbpx

Frokost på hotellet

I forrige uke dro Teater og Lyd-Lys-Scene til Mo i Rana, en drøy time unna skolen, for å være på Vinterlysfestivalen, en av Norges største teaterfestivaler som arrangeres av Nordland Teater.

Vil du ha en vinterlysklem? står det på en av buttonsene jeg løfter opp fra den lavkantede flettede kurven. Det ligger mange andre buttons nedi der, alle enten hvite eller svarte med et eller annet vinterlysordspill på. ”Hihi, på denne står det Jeg vinterlyser” sier jeg og smiler litt for meg selv. Vi står inne på Nordland Teater og ser oss rundt i brosjyrene mens vi venter på å se forestillingen Locked In. Mens vi venter, setter noen seg ned i sofaene og tar et par twistbiter og noen love hearts som ligger i blanke skåler på bordene foran sofaene. Det er valentinsdag i morgen og vinterlys hele denne uka.

Festivalen strekker seg over syv dager og inneholder mange forskjellige typer forestillinger og konserter. Vi var der i tre dager og så forestillingene; Locked In, Fire begravelser og ett bryllup, Prøysens skatter, Sorry Mamma, Lunsjteater: Allsang med Hilde Karin og Halvard, I sofaen med Birgitte, Rekyl, Willie Nelson kjente mor mi, Love Office, Trio Nevado, Happy Nation – Welcome to Norway! og Bjørn Sundquist – Æt hælvettes liv!

Vi så altså veldig mye forskjellig. Samtidig fikk vi også tid til å gå rundt i Mo og utforske byen, butikkene og restaurantene mellom forestillingene og konsertene. Det var veldig kjekt å ha tre dager fylt med teater, musikk, mat og kos!

http://www.nordlandteater.no/nc/forestillinger/vinterlys-2017.html

http://www.nordlandteater.no/nc/velkommen.html

Tekst: Elina Aurora Tang Wa Pedersen

Bilder: Aaron Sebastian Blåsmo Frantzen

Hopp rett ned til innholdet